Over LPZ-techniek

LPZ-techniek is een jong, dynamisch, snelgroeiend bedrijf in de wereld van jacuzzi’s (ook wel spa’s, hottubs, whirlpools of bubbelbaden genoemd). Wij zijn in begin 2008 begonnen als service & onderhoudsbedrijf in de jacuzzi branche. Inmiddels is de verkoop, levering en installatie van nieuwe baden onderdeel geworden van onze dagelijkse werkzaamheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

LPZ-techniek staat bekend om ons op maat gemaakt pakket van service & onderhoud. Hetzelfde maatwerk kunt u van ons verwachten bij de aanschaf van een nieuw bad, accessoires, onderdelen en wateronderhoudsproducten.

LPZ-techniek heeft een jarenlange nauwe samenwerking met USSPA uit Tsjechië en BeachComber Hottubs uit Canada. Tevens hebben wij ook een zeer goede relatie met veel andere merken. Wij zijn dan ook hét aanspreekpunt voor onder andere het technische support, service en onderhoud van USSPA en BeachComber Hottubs binnen de Benelux. Voor service & onderhoud werken wij uiteraard met de originele onderdelen van de merken om de levensduur van al onze producten te garanderen.

Wilt u meer weten over LPZ-techniek, USSPA, BeachComber Hottubs of onze service & onderhoud?
Neem dan contact met ons op of laat ons u bellen wanneer het u uitkomt.

LPZ Techniek - Over LPZ-Techniek