Service & Onderhoud

Regelmatig service & onderhoud plegen aan uw bad is één van de meest vergeten dingen. Dit geldt voor elke jacuzzi (spa, hottub, whirlpool, bubbelbad).

Vaak gehoorde opmerkingen zijn: “Hij doet het toch?” of “Maar mijn water is toch mooi helder?” of “De pompen doen het toch?”. Toch is het gezegde ‘ Voorkomen is beter dan genezen ‘ hier weer van toepassing.

Wij adviseren om elk jaar een vakman naar uw bad te laten kijken. Hierdoor worden veel problemen voorkomen. Wij hanteren zeer aantrekkelijke onderhoudstarieven.

Storingen
Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt van veel voorkomende storingen en vragen. Staat uw storing of vraag er niet tussen? Stel uw vraag dan middels ons contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen of advies te geven.

Dan heeft u geen of een beperkte doorstroming van uw water. Het water zal dan ook niet warm worden, dit is een ingebouwde beveiliging

Dan zal er waarschijnlijk een fout zitten in uw temperatuurmeting. Een sensor is stuk of niet goed geplaatst. Het water zal dan niet warm worden of het bad zal door blijven gaan met verwarmen.

Uw verwarming is aan vervanging toe of uw circulatiepomp is defect.

Het zakken van het waterpeil of het leeglopen van uw bad kan wijzen op een pakking die lek is of een jet body die los zit in uw bad.

Er is een onderdeel stuk in de pomp dat gerepareerd moet worden. In sommige gevallen is uw pomp niet meer te repareren.

Meld uw probleem
LPZ Techniek - Service & Onderhoud