LPZ Techniek - USSPA

USSPA

USSPA is een absoluut topmerk uit Tsjechië, dat voldoet aan alle eisen en richtlijnen binnen de EU. Het mooiste van USSPA is, dat het merk alles in huis heeft naar de wensen van de klant.

Ze hebben alles voor de particuliere markt, maar ook alles voor de professionele markt.
Elke spa gaat pas in productie als er een opdracht is, met alle wensen van die klant.

USSPA is een innovatief merk die het heeft aangedurfd om een compleet nieuwe modellijn op de markt te zetten. Niet het algemeen bekende model met alle rondingen, maar meer van deze tijd, mooie vormgeving, mooie lijnen en een eigentijds design.

USSPA heeft daarnaast ook het besturingssysteem aangepast naar deze tijd. Wij informeren u graagover de mogelijkheden van dit nieuwe systeem.

Laat LPZ-techniek u meenemen door de wereld van USSPA.

Meer info

LPZ Techniek - Beachcomber

BeachComber Hottubs

BeachComber Hottubs is één van de oudste en bekendste merken in de jacuzziwereld. Dit grote merk uit Canada is een absoluut topmerk, bekend om zijn doordachte design en de manier van isolatie.

BeachComber Hottubs heeft als één van de weinige merken alle elektrische delen in een eigen compartiment geplaats, heel handig voor het onderhoud aan een bad.

Het rustige design, de gemakkelijk bediening van alle functies, de isolatie en complete afwerking maken van een BeachComber Hottub een ware beleving van rust en genieten.

Laat LPZ-techniek u meenemen door de wereld van BeachComber Hottubs.

Meer info